Ongeveer 7 van de 10 mensen denken dat de partner heeft bijgedragen aan hun relatie tussen verschillende problemen. We hebben gekeken naar vijf skeletten, die waarschijnlijk uit de koffer van het meisje kunnen komen en klaar zijn om uw gedetailleerde instructies te geven over wat u in elk van deze gevallen moet doen.

Geval nummer 1: de eerste geeft haar geen rust

Vraag jezelf Het maakt zich zorgen? “Niemand "voor" Hij ontsnapte niet aan de verleiding om hen in het geheim en zelfs duidelijk in sociale netwerken te plaatsen achter het meisje dat zijn hart brak. Het is handig – je kunt alles weten en onopgemerkt blijven, – informeert Brandy Inhlus.M.N., Seksuele therapeut. – Hoogstwaarschijnlijk moet je gewoon wachten tot ze eindelijk geïnteresseerd zijn in verliezen, nou ja of laten ze bij vrienden blijven – de expert kalmeert.

Mis niet Als ze in het verleden echt zijn verleden verliet, is het onwaarschijnlijk dat het de snot oplost en zich herinnert hoe ze een Chinese lantaarn in de hoofdwolken hebben afgevuurd. Als hij het als reactie schrijft, ontmoet hij hem op een kopje koffie of reageert op zijn connecties – Bates Fear.

Valleien Je wilt haar waarschijnlijk vragen: “Wat is de hel?”Of vouw zijn eerste neus, maar er is een veel efficiëntere en vrediger methode. Vul het uit van agenda -evenementen. “Geef nieuwe indrukken – en je relatie bloeit, ik weet het zeker. – Joint Rest Planning is een succesvolle strategische cursus van uw kant “. “Hoe meer je haar de kans geeft om het nieuwe te bewonderen en te verrassen,” Windy Preach “, hoe minder ze hun verleden romantiseren”.

Leegte Afbreken. Pas deze lijn en eer aan – van de Prince tot Witte Kone, je gaat onmiddellijk naar het merk dat verkeerd is, je zult zich afvragen of hij voor de nacht bidt. Hier zijn ze zo eerder en ze winnen.

Geval nr. 2: schoonheid wordt beschouwd als een monster

Vraag jezelf Als het gaat om alles wat is begonnen? Helaas, maar dit is een veel voorkomend probleem: tot 90% van de vrouwen is niet tevreden met hun uiterlijk, “zegt Coffman-Sherman Psychologist. En dit is een uur van een bom die alles bedreigt wat je relaties geeft: van seks tot emotionele gezondheid, de expert is er zeker van.

Mis niet Haar vriend is ook hard? Het tijdschrift van de seksuele rollen ontdekte dat hoe meer een vriend zich zorgen maakt over hun uiterlijk, hoe sterker het complex en zij zelf.

Valleien Ze flatteert haar onbeleefde en uniform. “Vertel me hoe je van haar mol houdt op de paus, smelt op de wang en sproeten op de neus,” moedigt een psycholoog aan en.M.N. Robin Silverman. Aanhoudende lof zal haar helpen interne zelf te overwinnen -. En kijk, niet te dom op deze zones van haar lichaam, waar ze bijvoorbeeld niet tevreden is als ze hem van het ideaal herkent.

Leegte Vergelijk dit met andere mensen – zelfs als het een vergelijking in zijn voordeel is. “Je bent altijd veel dunnere Marilyn Manson geweest!”- Het is zonder. Dus je volgt nog steeds actief de grootte van zijn taille? En vergelijk het zelfs met uw ideaal? Is alleen twijfelachtig geconfigureerd.

Geval 3: Ze bracht herpes uit het verleden

Vraag jezelf Je hebt zes maanden met haar geslapen sinds ze besmet was? Goedkope levitra online is dat het risico van maximale genitale herpes tijdens deze periode toeneemt!

Mis niet Genitale herpes verspreiden zich meer dan je denkt. In het geval van geschatte schattingen zijn ze elke zesde man op de planeet verrast.

Valleien Als ze je over het probleem heeft verteld, geef dan toe dat zo’n eerlijkheid moed nodig heeft, naast waarschuwing hierover, zal ze voor je zorgen. Ten tweede is het risico op infectie voor jou, zelfs als je seks hebt (natuurlijk in een condoom). Raadpleeg een dokter en leef gelukkig.

Leegte Onthullende conclusies over haar verleden. Veel mensen denken dat seksueel overdraagbare aandoeningen – veel oplosbare mannen en vrouwen. In feite is het risico om ziek te worden voor alle mensen. Herpes kunnen zich niet alleen schamen tijdens de verzekerde orgie, die waarschijnlijk de verbeelding tevoorschijn haalt, maar gewoon gebruik maakt van algemene hygiënische items.

Case №4: prostaatmassage.com ik ontmoette haar vriend eerder

Vraag jezelf Waarom is het zo vervelend? “Het is jaloezie, en erger nog – je veroordelt haar voor een uitsplitsing”.M.N. Paul Hocmeier. – Wanneer je de eerste begint te schoppen – je keert in haar ogen in agressief en onzeker over jezelf. Zal je relatie doden, “waarschuwt de expert. Ik weet nooit wat ze had of voor jou, veel belangrijker wat er vandaag zal gebeuren en zal morgen gebeuren.

Herkennen U bent absoluut niet de eerste die in deze situatie valt. In 19% van de huwelijken of echtgenoot of vrouw had eerder iets “iets” met vrienden / vrienden van een totaal bedrijf. Het ding is jong.

Valleien “Vertel je vriendin waar je je zorgen over maakt, – Vinita Mita adviseert.M.N., psychotherapeut. – Misschien denkt hij dat je gewoon plezier hebt, die jezelf niet heeft herschreven – net als je vriend eerder. Maar als u wordt aangepast aan een serieuze relatie, zeg dan, niet breder “. En zuigen onder een eetlepel jaloezie is al je ego. Uaming naar.

Leegte Gebruik dit feit van zijn biografie als wapen in een geschil. Laten we haar rapporten uit het verleden maken en u hebt alleen een garantie van de nacht.

Geval nummer 5: hij weet niet hoe hij moet drinken, maar hij drinkt nog steeds

Vraag jezelf Hoe vaak gebeurt het? Als het regelmatig “laadt”, heeft het waarschijnlijk ernstige problemen, in de resolutie waarvoor u professionele hulp nodig hebt. Als dergelijke dingen niet vaak en meer gebeuren, is alles niet zo angstaanjagend – je moet haar gewoon helpen je kracht te tellen: als je het ziet bij de erkenning dat ze de vijfde mojito al bestelt, neem haar dan mee naar huis.

Mis niet Een liefhebber van het drinken van drankjes nog onvoorspelbaarder dan we opnieuw worden gewassen. En als de basis van sterke relaties vertrouwen is, breng je je eigen bedenkers naar iets heel beven.

Valleien U zult een “slechte politie” moeten zijn. Nee, we spelen geen rolspellen. Stel met een vriend aan tafel (waarop er geen fles is) en vraag het om bepaalde beperkingen in verband met alcohol te introduceren. Geef zorgvuldig enkele voorbeelden van hoe het alle grenzen overbrengt (“je schreeuwde naar de hele bar die je met mij gaat doen in bed”). Als hij de fles niet kan weerstaan, is het beter om zijn handen te wassen en ski.

Leegte Wacht tot het probleem wordt opgelost. Praat met NE.

Categories:

Tags:

No responses yet

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir